Szolgáltatások

BELFÖLDI- ÉS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

A Reálspedíció kft főtevékenysége a szállítmányozás, ezen belül jelentős hányadot képviselnek a belföldi viszonylatok. Az feladatok közel 90% belföldi, míg a maradék 10% a közeli uniós országokhoz (Szlovákia, Románia, Ausztria…) köthető. A szállítmányozási feladatok sokfélék, a szállítandó áruk meghatározó része ömlesztett tömegáru (70%). Ezek leginkább mezőgazdasági termények (búza, kukorica, repce, napraforgó…) különböző építési-és útépítési anyagok (bányakavics, homok, kő…) és egyéb ömlesztett áruk. Az ömlesztett áruk szállításán kívül társaságunk az utóbbi 4-5 évben egyre nagyobb számban (30%) vállal különböző darabárus, egységrakományos szállítást, melynek zömét a mezőgazdasághoz köthető input anyagok (műtrágya) teszik ki.

FUVAROZÁS
JÁRMŰJAVÍTÁS
SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

A cégcsoporton belül a Jármű-Trade ’99 Kft. jelentős szereppel bír. Az üzemeltetésében lévő 14 db billenő-platós pótos és a 2 db fix-platós nyerges tehergépjármű szerelvénnyel végzi a fuvarozást a többi szerződött Alvállalkozóval karöltve.

Néhány éve a személyszállítás területén is megvetette a lábát a cég, jelenleg 4 db autóbusszal szerződéses járatokat üzemeltet. A cégcsoport járműveinek, az Alvállalkozók, valamint egyéb más Megrendelők járműveinek (tehergépkocsi, pótkocsi, autóbusz…) javítását és karbantartását korszerű, jól felszerelt műhelyben végzi a néhány fős tapasztalt jól képzett csapat.

ÜZEMANYAG KERESKEDELEM

A Reálspedíció kft szállítmányozási tevékenységét nagymértékben segíti a cégcsoporthoz tartozó, elsősorban üzemanyag értékesítéssel foglalkozó Privát Trans Bt. A társaság közforgalmú üzemanyag-töltőállomást működtet Szolnok, Széchenyi krt. 3. sz. alatti központi telephelyen és Hatvan-Nagygombos településen.

INGATLANHASZNOSÍTÁS
BÉRBEADÁS

A cégcsoport mindhárom tagja kiegészítő tevékenységként foglalkozik saját tulajdonú ingatlanok (üzlethelyiségek, irodák, lakások, üzemanyag-töltőállomás…) bérbeadásával.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? KÉRJEN AJÁNLATOT!
Amennyiben szeretne cégünktől ajánlatot kérni, kérjük, hogy töltse ki körültekintően az alábbi űrlapot, majd a Küldés gombra kattintva továbbítsa vagy hívja kollégáinkat!